Vaginablog

Ga terug

Dé ontdekking voor het festivalseizoen 2017

Zonnedansjes doen, non-stop appen met je vriendinnen over je outfit en de laatste voorbereidingen treffen. Hallo festivalkriebels! Ieder jaar ben ik op verschillende festivals te vinden. Deze zomer heb ik de absolute must-have voor festivalseizoen 2017 ontdekt…

Nooit meer zonder
Ik weet niet hoe groot jouw tas is, maar ik neem zelf het liefst een zo klein mogelijk tasje mee waar in ieder geval mijn top 3 in past (telefoon, lippenbalsem en cash). Na ‘de ontdekking’ is er eentje bijgekomen, namelijk de verfrissende tissues van Lactacyd. Ik zal je vertellen waarom het zo’n ontdekking is en onmisbaar mag zijn in jouw tas deze zomer.

Zeikerd
Ik ben een zeikerd en dan bedoel ik dat ik echt té veel naar de wc moet tijdens een festival (of überhaupt waar ik ben). Ik ben geen fan van de ‘Dixi’ (wie wel?) want ranzigheid, geen toiletpapier en mufheid ten top voelen niet echt als een prettig toiletbezoek. Iemand bood me zo’n verfrissende intiem tissue aan (zo heet het officieel) op het heetste van de dag. Dat voelde tien keer beter aan dan alleen het schuurpapier en gaf een lekker fris gevoel. Waarom had ik daar nooit eerder aan gedacht? En zo sta ik deze zomer ook vast doekjes uit te delen als een echte toiletdame in spe ;-).

Broeierige praktijken
Een festival waarbij het weer goed is, daar hoopt iedereen toch op? Hoe heter hoe beter denk ik dan. Dansen in de zon, bruin worden zonder dat je het doorhebt en de sfeer is gewoon ultiem. Het enige nadeel is het broei-effect op sommige plekken. Deo is fijn om in de buurt te hebben, maar ook voor je uitwendige intieme zone zijn de wondertissues geen overbodige luxe. Een verfrissend doekje voelt echt beter aan dan toiletpapier, – als het überhaupt nog aanwezig is – verzorgt en verfrist de boel daar ‘beneden’ en voorkomt nare geurtjes.

Meerdaagse mufheid
Ga je weleens naar een meerdaags festival dan heb je te maken met douchen. Ga je wel/niet douchen, lange rijen, vieze douches, koude douches. Kortom, douchen is een ding. Vette haren is 1 ding, maar een niet zo fris ruikende of muffe bedoeling tussen je benen is vervelender. De tissues van Lactacyd zorgen in ieder geval voor je dagelijkse hygiëne, houdt de pH-waarde in balans en dus een snelle ‘verfris’ tip voor festivaldag 2 en 3.

De festival ‘vier’ – Conclusie

  1. Met de verfrissende intiem tissues heb je altijd een opfrismoment in je tas zitten
  2. Je voelt je langdurig fris en tegelijkertijd beschermt het tegen geurtjes
  3. De verpakking past in je (ieni-mini) tas én komt ook nog eens door de tassen controle

Kortom geen vieze Dixi of douchepraktijken meer, maar alleen maar lekker fris genieten van dat heerlijke zonnetje en goede muziek.

Wellicht zie ik je nog bij een Dixi dit festivalseizoen!

Marloes

Vraag een sample aan!

Wil je Lactacyd zelf proberen? 
Vraag dan nu een gratis sample Verfrissende Wasgel aan!

Sample   aanvragen