Vaginafeitjes

Ga terug

Intiemverzorging heel normaal is?

In Zuid-Europa heeft 9 op 10 vrouwen een speciaal product voor het reinigen van de vagina in haar badkamerkastje staan. Bij Nederlandse vrouwen is dat maar bij 1 op de 10 het geval.

Reinigen én beschermen

Wist je dat het inwendige deel van de vagina prima in staat is zichzelf te reinigen? Het uitwendige deel van de vagina, zoals bijvoorbeeld de schaamlippen, bestaat uit huid en slijmvliezen en is helaas niet zelfreinigend. Urine, menstruatiebloed en zweet kunnen achterblijven tussen de schaamlippen en huidplooien waardoor ongewenste bacteriën kunnen groeien en klachten kunnen veroorzaken. Voor de uitwendige delen van je vagina geldt dus; dagelijks reinigen en verzorgen met een speciaal intiemverzorgingsproduct. Zelf proberen? Vraag hier een gratis sample aan!

Water alleen is goed genoeg

Fabel. Water heeft een reinigend effect, maar het beschermt de natuurlijke balans van je vagina niet. Net zoals de rest van je huid en je haar, die was je ook niet alleen met water. Daarvoor gebruiken wij vrouwen ook allemaal verschillende voedende en verzorgende producten, dus waarom ook niet gewoon een speciaal product voor je uitwendige intieme zone?

HELP, IK HEB JEUK

Jeuk aan je vagina is niet echt fijn. En als je op je werk of school de hele dag aan je kruis krabt word je er toch een beetje raar op aangekeken. Blijf dus niet te lang krabben, jeuk kan talloze oorzaken hebben. Lees hier meer.

Het is slecht om je uitwendige intieme zone te reinigen

Fabel. Lactacyd gebruik je alleen voor het reinigen en verzorgen van de uitwendige intieme delen zoals de grote en kleine schaamlippen. Het inwendig reinigen van de vagina regelt je lichaam namelijk helemaal zelf. Als je elke dag doucht, kun je gerust elke dag je uitwendige intieme zone reinigen met een speciaal product hiervoor. Lactacyd intiemverzorgingsproducten zijn mild, zeepvrij en daardoor geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik Lactacyd dus alleen voor uitwendige verfrissing en verzorging. Vraag hier je gratis sample aan en test het zelf.

De perfecte vagina niet bestaat?

Net als een perfect lichaam, bestaat de perfecte vagina ook niet. Iedere vagina is uniek.

Je maandelijkse feestje?

Voel jij je tijdens je maandelijkse feestje niet zo fris daar beneden? Voeg dan verfrissende intiem tissues toe aan je handtas. Zo ben je altijd en overal verzekerd van een fris gevoel daar beneden.

Een té grote tampon kan droogheid tot gevolg hebben

Feit. Bescherming met een te hoge absorptie, kan wrijving of droogheid veroorzaken. Gebruik altijd de laagste absorptie die bij je past, dus denk niet “ik neem de grootste, omdat deze het langste kan blijven zitten”. Dit is geen goed idee.

Vraag een sample aan!

Wil je Lactacyd zelf proberen? 
Vraag dan nu een gratis sample Verfrissende Wasgel aan!

Sample   aanvragen